Voorstelling bedrijf

Welkom bij BACKX NV

De firma Backx nv, gevestigd in Sint-Lenaarts (Brecht), is een boorbedrijf, gedragen door een enorme ervaring, vakkennis en gedrevenheid. Onder de leiding van vader en zoon René en Gwen Backx.

Backx nv is een familiebedrijf dat sinds 1980 gespecialiseerd is in putboringen en grondwaterverlagingen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van deze technieken staan wij borg voor een vakkundige en efficiënte uitvoering. Door de familiale sfeer bestaat er een hechte band onderling wat de werksfeer binnen het bedrijf ten goede komt.

Ons dynamisch team bestaat uit een 20-tal gemotiveerde werknemers die elke dag het beste van zichzelf geven. Het bedrijf telt diverse hoog gekwalificeerde vaklui in zijn rangen, die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben in hun vak en elke opdracht tot een goed einde brengen. Zo zijn de werknemers allen VCA gecertificeerd, hiernaast hebben zij ook VAK-opleidingen gevolgd zoals o.a. (assistent) boormeester en bronbemaler. Elke opdracht, voor zowel particulier als bedrijf, wordt met de grootste zorg afgewerkt. De lijst met tevreden klanten neemt dan ook elke dag toe.

Dagelijks rijden wij met diverse ploegen uit naar particuliere woningen of bedrijven verspreid over Vlaanderen en Zuid-Nederland. Backx nv zelf is VCA en ISO gekwalificeerd en de boorwerkzaamheden in Nederland worden uitgevoerd conform BRL SIKB 2100 en protocol 2101 welke ook jaarlijks extern worden beoordeeld. Wij streven ernaar om op een veilige, milieubewuste en correcte manier onze werken zorgvuldig uit te voeren.

Tevens worden onze machines, wagenpark, magazijnen en kantoren up-to-date gehouden om de werkzaamheden te vergemakkelijken. Voor verdere inlichtingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Tot snel!

  • backxnv-1
  • backxnv-2
backxnv
logo certificaten